Latvijos kontaktų centro klubo jaudinantis apsilankymas ENEFIT

 

Trumpa mūsų vizito į Enefit Latvija apžvalga:
 
✅ Išvykome į ekskursiją ir pažvelgėme į Enefit kontaktų centro (KC) kasdienybę.
 
✅ KPI metrikos ir darbuotojų vertinimas kontaktų centruose – pasidalinome patirtimi apie KC-Club narių įmonių taikomas metodikas.
 
✅ Pradėkite skambutį per 15 minučių – jokių problemų! Mes jį išbandėme.

 

Enefit kontaktų centras teikia platų paslaugų spektrą – nuo ​​sąskaitų faktūrų užklausų apdorojimo iki sutarčių pratęsimo, elektros ir saulės baterijų problemų. Dėkojame Enefit Latvia KC vadovui Imantui Podiņai už ekskursiją ir įdomų pristatymą apie kontaktų centrą, taip pat naudojamą Genesys Cloud platformą, kuri padeda išlaikyti aukštą aptarnavimo lygį Enefit klientų aptarnavimo srityje.

 

 

Vizito metu išbandėme robotinį skambutį, kuris buvo sugeneruotas ir paleistas mitingo metu vietoje, naudojant Genesys Cloud teksto į kalbą funkciją (text-to-speech). Procesas trunka vos kelias minutes ir nebereikia laukti studijoje užsakytų įrašų. Tokie pranešimai gali būti naudojami tiek išeinančių, tiek įeinančių skambučių informacijai atkurti. Jas lengvai valdo kontaktų centro darbuotojas, nedalyvaujant IT kolegoms.
 
Dėkojame išskirtiniam Klubo svečiui Kaido Kabral, Enefit Group klientų aptarnavimo sprendimų ekspertui už vertingus pasiūlymus ir demonstravimą Genesys Cloud platformoje, kaip tai padeda optimizuoti darbuotojų vertinimą ir KPI matavimą. Enefit kolegos taip pat pristatė skambučių vertinimo anketą, kuri yra integruota į Genesys Cloud platformą, palengvinančią komandų vadovų užduotis vertinant KC darbuotojus.
 

 

KC-klubo nariai atstovauja airBaltic, Citadele banka, ENEFIT, ERGO Latvia, GASO ir Latvijas Pasts – įmones, kurios kasdien teikia puikų klientų aptarnavimą. Klubo organizatoriai – Adventus Solutions – kontaktų centro ekspertai, turintys daugiau nei 25 metų patirtį šioje srityje.

 

 


Išskirtinis Kontaktų centro klubas vienija pirmaujančių Latvijos įmonių kontaktų centrų vadovus. Siekiant sukurti profesionalią bendruomenę, kurioje būtų galima dalytis patirtimi, tobulinti klientų aptarnavimo standartus ir mokytis naujausių KC technologijų.

 

Naudinga

Kontaktų centras klubas lankosi Citadele banka

Kontaktų centras klubas lankosi Latvijas Pasts

Kontaktų centras klubas lankosi AirBaltic

Kliento istorija: Eesti Energia & Enefit tvarumo pasiekia debesijos paslaugomis

Peržiūrėkite kitus straipsnius apie kontaktų centrus ir klientų aptarnavimą

Genesys kontaktų centro platforma


All rights reserved. © Adventus Ltd.
Ši programėlė naudoja slapukus, toliau naudodamiesi šia programa sutinkate su mūsų slapukų politika.
Aš sutinku